Felelősségkorlátozó nyilatkozat

A Kamara maximálisan törekszik arra, hogy internetes oldalán naprakész és pontos információk jelenjenek meg, ám az internetes oldalán elhelyezett információkkal, adatokkal kapcsolatban semmilyen garanciát nem vállal. Az internetes oldalon megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért a Kamara semmilyen felelősséget nem vállal, így nem vállal felelősséget a hozzáférhető adatok helyességét, teljességét és aktualitását illetően sem.

Az internetes oldalon található dokumentumok nem hivatalos dokumentumok, az ott megjelenő adatok nem minősülnek szakmai vagy jogi tanácsadásnak illetve hivatalos állásfoglalásnak.

A Kamara az oldalon található adatok és információk felhasználását illetően semmilyen felelősséget nem vállal, ezért a felhasználóknak az adatok, információk felhasználását megelőzően ajánlatos minden szükséges óvintézkedést megtenniük, és az adatokat, információkat kizárólag saját felelősségükre használhatják.

A felhasználói kérdésekre adott válaszok tájékoztató jellegűek, azok nem tekinthetők hivatalos állásfoglalásnak, szakmai vagy jogi tanácsadásnak, azok tartalmáért és azok felhasználásáért a Kamara felelősség nem vállal. A felhasználói kérdésekre adott válaszok tekintetében a Kamara külön is felhívja a figyelmet arra, hogy a válaszok az felhasználói kérdésben megjelölt adatok alapján – az eset összes körülményeinek ismerete nélkül – adott tájékoztatások, így a felhasználóknak ajánlatos az összes körülmény feltárása mellett hivatalos szerv állásfoglalását kérni.

Az internetes oldalon található linkek olyan külső honlapok felé irányíthatnak, melyek felett a Kamara nem rendelkezik ellenőrzési joggal és melyeket illetően semmiféle felelősséget nem vállal. A harmadik személy weboldalaira mutató linkek Kamara oldalán történő elhelyezése nem jelenti azt, hogy a Kamara a hivatkozás vagy a link mögötti tartalmakat sajátjának tekinti.

A Kamara weboldalának használatával semmilyen szerződéses viszony nem jön létre a Felhasználó és a Kamara között.

A Kamara, illetve a Kamara jelen internetes oldalának létrehozásában, fejlesztésében vagy publikálásában résztvevő bármilyen fél semmilyen körülmények között – beleértve, többek között a gondatlanság esetét is – nem felelős Önnel szemben semmiféle közvetlen, vagy közvetett és következménykárért, amelyek a jelen internetes oldalon közölt anyagok használatából vagy használhatatlanságából erednek, még akkor sem, ha Kamarát vagy annak felhatalmazott képviselőjét előzetesen figyelmeztették ilyen károk lehetőségével kapcsolatban. A Kamara nem vállal felelősséget és nem tehető felelőssé a Ön számítógépét vagy egyéb vagyontárgyát érő olyan károkért vagy vírus okozta fertőzésekért, amelyek abból erednek, hogy Ön a jelen internetes oldalra lépett, azt használta, azon böngészett, vagy onnan bármilyen anyagot, adatot, szöveget, képet, videót vagy hanganyagot töltött le.